Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στο μονοπάτι της προεκλογικής περιόδου...

Όταν η #μαναtasking καταφέρνει να δημιουργήσει κάτι όμορφο χαμογελά διάπλατα, όπως σε ετούτη τη φωτογραφία. Όμως, για να έρθει το χαμόγελο στο πρόσωπο της Ευτυχίας έχει πέσει πολλή οργάνωση, ξενύχτι, προσπάθεια, μελέτη και αλληλεπίδραση με ανθρώπους που μοιραζόμαστε τον ίδιο δρόμο και στόχο, το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ειδικά για τα παιδιά μας!

Βαδίζοντας στο μονοπάτι της προεκλογικής περιόδου ψάχνω ανθρώπους με κέφι, μεράκι, όραμα κι αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Αιτωλοακαρνανία, αλλά και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Η εκλογή στη θέση της περιφερειακής συμβούλου είναι κάτι που μπορεί να αποφασίσουν αποκλειστικά οι έχοντες το δικαίωμα ψήφου στην Αιτωλοακαρνανία.
Μέχρι τότε, μέχρι να γίνουν οι εκλογές, ως Efi Samartzopanou / Ευτυχία ή/και Αριάδνη Δάντε θα ψάξω στα πρόσωπα των υποψηφίων τις σπίθες ειλικρίνειας και πραγματικής θέλησης για πρόοδο.
Πιστεύω πως στα δέκα χρόνια εξερεύνησης και εθελοντικής προσφοράς έχω γίνει καλή ανιχνευτρια ταλέντων και όμορφων ανθρώπων.
Φίλες και φίλοι,
Είμαι μια συγγραφέας που ανακατεύεται στις εκλογές για να βρει τα καλά πρόσωπα, τους καλούς ήρωες και χαρακτήρες των επόμενων πρωταγωνιστών της.
Να είστε σίγουροι πως ότι καλό βρω σε ένα πρόσωπο θα το αγκαλιάσω, θα το αναδείξω και το επεκτείνω. Θα το συμπαρασύρω στον δημιουργικό μου ρυθμό και θα το ξεσηκώσω να φτιάξουμε όμορφα πράγματα για όλους μας. Είναι ωραίο πράγμα η γέννηση, η δημιουργία, η συμπαραγωγή, η εξέλιξη, η όρεξη για γεμάτη ζωή.
Μπορεί λοιπόν οι θέσεις στο Περιφερειακό συμβούλιο και στα Δημοτικά συμβούλια να είναι ατομικές / ονομαστικές και να διεκδικώ μια από αυτές, αλλά είμαι η πρώτη που θα ξεψαχνίσω τις αρετές των συνυποψήφιων μου χωρίς κομπλεξισμούς και έριδες και θα βγω να πω: Παιδιά, αυτός ή αυτή είναι άψογος/η εκεί. Πάμε μαζί του/της. Πάμε να στηρίξουμε τα καλύτερα άτομα για τον τόπο. Να τα στηρίξουμε όλοι μαζί, όπου πρέπει, να πάμε μπροστά για το καλύτερο της περιοχής μας. Κι αν πρέπει εγώ προσωπικά να κάνω ένα βήμα πίσω, γιατί άλλοι είναι καλύτεροι από εμένα, θα το κάνω. Γιατί πρέπει πάντα να νικάει το κοινό καλό. Μόνο έτσι είμαστε όλοι κερδισμένοι.
Έτσι είμαι και με τους μαθητές μου. Τους προσφέρω τον καλύτερο εαυτό μου κι ύστερα τα απολαμβάνω καθώς μεγαλουργούν. Και λέω: Ναι, έβαλα κι εγώ το λιθαράκι μου και κοίτα τι έγινε... ένα όμορφο έργο!
Χαίρομαι πολύ που βλέπω το σύνθημα του Νεκτάριος Φαρμάκης , που είναι και δικό μου μότο ζωής, να πλημμυρίζει τα διαδικτυακά και μη μέσα.
Είναι ωραίο να πηγαίνουμε #μπροστά_για_όλους!
Είναι ωραία να πηγαίνουμε μπροστά μαζί για να ομορφύνουμε τις ζωές μας και τις ζωές των οικογενειών μας.
❤

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαγωνισμός Συγγραφής Παραμυθιού για Μαθητές Δημοτικού

Διαγωνισμός συγγραφής παραμυθιού με θέμα:  Μυθολογία και Μνημεία Αιτωλοακαρνανίας, Μάρτιος 2024 Το Εργαστήριο Καινοτομίας Δημιουργικότητας και Τεχνολογίας στην Εκπαίδευση (ΔΗΚΑΙΤΕ,  https://crinte.nured.uowm.gr/ ) του Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (ΠΔΜ)  σε συνεργασία με το  Μουσείο Ιστορίας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας ( http://dipe.ait.sch.gr/educationmuseum/joomla/ )  προκηρύσσουν τον 1 ο Διαγωνισμό Παραμυθιού  για μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας  με θέμα:  « Μυθολογία και Μνημεία της Αιτωλοακαρνανίας »  (Αρ. Έγκρισης: Φ.23./12364/05-09-2023.ΔΝΣΗ ΠΕ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ/ΤΜΗΜΑ Ε’). Το παραμύθι μπορεί να διαδραματίζεται στη σύγχρονη εποχή, να υπάρχουν μαγικά/φανταστικά στοιχεία, που οι χαρακτήρες τα αντιλαμβάνονται ως μέρος της πραγματικότητας. Το έργο μπορεί να κατατεθεί με τη μορφή κειμένου ή ψηφιακής αφήγησης . Στον διαγωνισμό δύναται να διακριθούν τρία έργα ανάλογα με τη μορφή. Ως διάκριση ορίζεται το βραβείο, ο έπαινος και η

Η Αριάδνη Δάντε και το 23ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου «Μαζί για ένα Καλύτερο Διαδίκτυο»

  Με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου ( Safer Internet Day 2024), τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου η Διεύθυνση και το Διδακτικό Προσωπικό του 23 ου Νηπιαγωγείου Αγρινίου προσκάλεσαν τη συγγραφέα και Μηχανικό Πληροφορικής Αριάδνη Δάντε (συγγραφικό ψευδώνυμο της Ευτυχίας Σαμαρτζοπάνου) για να συνεργαστούν « Μαζί για ένα Καλύτερο Διαδίκτυο ». Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Κέντρων Ενημέρωσης και Επαγρύπνησης INSAFE ( https://www.betterinternetforkids.eu ), με στόχο την προώθηση της ασφαλέστερης και πιο υπεύθυνης χρήσης των OnLine τεχνολογιών και των κινητών τηλεφώνων, ιδίως μεταξύ των παιδιών και των νέων σε όλο τον κόσμο. Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου εορτάστηκε σε περισσότερες από 180 χώρες στον κόσμο. Την ευθύνη οργάνωσης στη χώρα μας έχει το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ . Στον αρχικό χαιρετισμό της η συγγραφέας Αριάδνη Δάντε, που μεταξύ των σπουδών της είναι και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος

Education Leaders Awards 2023: Η δικαίωση της Αριάδνης Δάντε

Την Δευτέρα 03 Ιουλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (πρώην ΤΕΙ Πειραιά), πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των  Education  Leaders  Awards  2023 . Για 8η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν στην Ελλάδα από την  BOUSSIAS  events  τα  Education  Leaders  Awards  2023 , με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις εκπαιδευτικές μονάδες και δραστηριότητες, καθώς και τον Εκπαιδευτικό της Χρονιάς που ξεχώρισαν, με σκοπό την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας, τόσο για τους διδασκόμενους, όσο και για τους διδάσκοντες στη νέα ψηφιακή εποχή. Περισσότερα από  200 υψηλόβαθμα στελέχη  της εκπαίδευσης, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εκπαιδευτικών μονάδων και των ίδιων των εκπαιδευτικών στην χώρα μας. Συνολικά, διακρίθηκαν   57 εκπαιδευτικές μονάδες και εκπαιδευτικοί στον Δημόσιο Εκπαιδευτικό Φορέα και 40 εκπαιδευτικές